Vilkår og betingelser

Sist oppdatert 06/06/2020

Hei! Denne nettsiden er ikke aktiv og ingen bestilling kan foretas.

Denne vilkår og betingleser siden er her kun som en demo.

Denne siden gir en oversikt over de vilkår og betingelser («Nettstedsvilkår») som gjelder for vår virksomhet Lunsjklubb.no.

Orienter deg med innholdet i denne siden før du tar tjenesten i bruk. Ved å bruke denne nettsiden og tjenestene  samtykker du og er bundet av disse nettstedsvilkårene.

Disse nettstedsvilkårene kan endres fra tid til annen. registrerte medlemmer vil få en epost om disse endringene i god tid før de trer i kraft.

Bruk av dine personlige data som du har sendt via Nettstedet, reguleres av våre retningslinjer for personvern og retningslinjer for cookies. Se punkt 9.1 og 9.2.

 

Innledning og vår selskap

Vår tjeneste Lunsjklubb er å tilby en portal som lar kontormedarbeidere («Eaters») lage avtaler med lokale café og restauranter («Feeders») som vil levere lunsj til faste tider.

Vår fokus er å tilby en god og effektiv relasjon mellom feeders og eaters som tilfredstiller alle og samtidig styrke lokale økonomien og sosial samvær.

Opplysninger om bedriften: Lunsjklubb.no tilhører Netoscope Levent Ultanur; en norskbedrift med organisasjonsnummer 883.025.822 og har forretningsadresse Elisabeth von Hübschs gate 6 Bygg: M:6, 1534.

Selve avtalen om kjøp av lunsj og levering av disse inngås mellom deg, eater og feederne. Du legger inn og styrer dine bestillinger og abonementer ved å bruke vår nettside. Feeders har ansvar for å fullføre avtalen og vi er en mellomled for å kvalitetssikre deres lunsj opplevelse.

Bildene på vår nettside er kun for å illustrere rettene og er ikke av faktiske rettene som serveres av serveringsstedene.

Tilgang til nettsiden

Alle har fri tilgang til generelle delene til nettsiden og må ikke foreta en bestilling.

Medlemmer vil i tillegg ha tilgang til sine egne områder som sine bedrifter/lokasjoner og egne brukerprofilsider.

Per i dag er lunsjklubb.no i en test fase; og det er faktisk mulig å bestille til feil arbeidssted. Men selve side og bestillingsportalen viser tydelig hvor du bestiller til. Brukeren må selv ta ansvar for å lese nøye beskrivelsene som finns og eventuelt ta kontakt med oss for spørsmål rundt bestilling ved å sende epost til hello@lunsjklubb.no

Vi kan revidere disse nettstedsvilkårene til enhver tid og da vil du få epost om dette god tid i forveien og bør orientere deg med endringene. Når du plasserer en bestilling gjennom oss, omfattes du av de reglene for personvern og vilkår og betingelser som gjelder på det tidspunktet du foretar bestillingen.

Selve avtalen om kjøp av lusnj og levering av disse inngås mellom deg, eater og feederne. Du legger inn og styrer dine bestillinger og abonementer ved å bruke vår nettside. Feeders har ansvar for å fullføre avtalen og vi er en mellomled for å kvalitetssikre deres lunsj opplevelse.

Ansvar: Du har ansvar for å bruke et sterkt passord og dette hemmelig.

Berettigelse og alder: Når du foretar en bestilling gjennom Nettstedet, garanterer du at:

Allergier eller intoleranse

Du forstår og aksepterer at dersom du har allergier eller intolleranser, har du selv ansvar ti å kontakte serveringsstedet for å undersøke at maten er trygg for deg, før du legger inn en bestilling.

Sist oppdatert 06/06/2020

Bestilling og Priser

Vår bestilings system

Vi har satt opp systemet slik at hver bedrift/kontor tilhører en  lokajson. Dette kan vare bedrift sine egne kontorer eller adresse til bygget bedrifeten har kontorer i.

Kontormedarbeidere sammen velger en dag (eller fler) for levering av lunsj fra en bestemt serveringssted per dag. For eks. restaurant 1 kan levere på tirsdager til kontor 1 på tirsdager og torsdager; eller, Restaurant 1 kan levere til kontor 1 på tirsdager og restaurant 2 kan levere til kontor 1 på torsdager.

Bestilling & Abonnement

Per i dag tar vi bestillinger per gang. På sikt vil du kunne abonere på en rett som leveres automatisk til deg på valgte dag.

Bestillingen skje innen kl.16 dagen før leveringsdatoen.

Lunsj leveres kl.11:30 med mindre noe annet er avtalt med Feeders.#F35CDA

Betaling & Refundering

I denne test fasen betaler du direkt til Levent Ultanur via Vipps.

Vi sender bestillingene samlet til Feeders og betaler.

Dere får en bestilling bekreftelse på epost og betalingsbekreftelsen har dere dokumentert i deres vipps app.

I vår avtale med Feeders er det en fornøydgaranti. Er dere ikke fornøyd med deres mat ber vi dere kontkate oss og forklar hva det gjelder; dere vil da få beløpet kreditert hos restauranten.

Beløpet brukerne av Lunsjklubb betaler inkluderer mva og leveringskostnader. Beløpet vil være i meste del lik med restaurantens sin priser men kan være lavere om restauranten vil komme med kampanjer eller tilbud.

Kundeservice

Per dags dato tar vi oss av kundeservice direkt via epost eller telefon.

Vennligst kontakt meg på hello@lunsjklubb.no eller 929 929 90.

Nettsidetilgang

Vi gjør så godt vi kan for å sikre at Lunsjklubb.no er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Men det kan hende at netstedet er midlertidig ikke tilgjengelig i korte perioder ved oppdateringer eller annen aktivitet fra vår tekniske avdeling.

Informasjonssikkerhet: Vi har på plass server firewall (WAF) og encryptert koblinger via SSL. Selv om vi iverksetter de tiltakene som loven krever kan vi ikke garantere sikkerheten når du overfører dine data til Nettstedet 100%. Enhver overføring skjer for din egen risiko.

Ansvarsfraskrivelser

Nettstedsinformasjon

Nettstedsinformasjon: Vi prøver at informasjonen på Nettstedet er korrekt. Men vi kan ikke love at den er alltid nøyaktig eller fullstendig.

Vi kan til enhver tid foreta endringer i materialet på Nettstedet eller i tjenestene, produktene og prisene som er beskrevet der, uten varsel.

Allergier, ernæringsinformasjon og annen menyinformasjon

Vi ber alltid restaurantene gi oss fullstendig informasjon om allergener . Denne informasjonen inkluderer vi ved menuene våres på nettsiden. 

Du bør likevel alltid ta kontakt med restauranten direkt før du bestiller for degselv eller en annen.  Det er viktig at du snakker direkte med restauranten som skal lage maten din for å sikre at du kan spise den.

Tillegsvilkår

Personvern

Vi er forpliktet til å beskytte ditt personvern og din sikkerhet. Alle
personlige data som vi henter inn fra deg blir behandlet i samsvar med
våre personvernbestemmelser. Vi ber deg lese gjennom
personvernbestemmelsene våre, som er innlemmet i disse
nettstedsvilkårene med denne referansen, og er som er tilgjengelige her.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Deres kontaktinformasjon brukes kun i forbindelse med deres bestillinger hos Lunsjklubb.no

Kun deres navn, bestilling og arbeidssted vil bli sendt til Feeders.

Vi kan bruke deres kontakt informajsjon for markedsføring og nyhetsbrev men dere kan når som helst si opp disse tjenestene.

Nettsiden vil legge igjen informasjonskapsler i deres nettleser for å gjøre fylling av form eller login lettere for dere.

Vi også analyserer bruksmønstre og måler besøksstatistikk for å øke kvaliteten på vår bruker opplevelse.

Kontakt

Er det noe dere lurer på eller har lyst til å dele med oss så er det bare å ta kontakt med oss.

 Levent Ultanur: admin@webberne.no eller  på mobil. 929 929 90.

Conceptualized and designed with love by Levent & Richard
© 2020 Silenzia.com

Conceptualized and designed
with love by Levent & Richard
© 2020 Silenzia.com

On a break

Lunsjklubb prosjektet er i dvale for tiden. Du kan gjerne utforske nettsiden men bestilling er ikke mulig. Dette, på grunn av mye jobb ellers og mangel av tid til å utvikle konseptet som den fortjener. Dere kan se på dette som en demo nettside og gjerne ta konjtakt med tanker og følelser om dere vil.

mvh. Levent & Richard,
webberne.no